HOME ANAK-ANAK LUAHAN RASA TAJUK TAJUK CONTEST

26 November 2010

Taska @Tadika

11:56 AM 0 Comments
Syakir Haikal sudah pun berumur 5 tahun..so tahun depan cadangan nya untuk menghantar ke taska @ tadika...sebenarnya umur brapa tahun yang sesuai untuk kita menghantar anak ke taska @ tadika...bila di survey macam terlalu ramai sangat budak-budak untuk satu sesi....rasa macam boleh ke cikgu-cikgi tu nak beri perhatian pada semua budak-budak...yela diorang ni masih kecil masih memerlukan perhatian yang lebih...ada yang meragam lebih...ada yang manja lebih....

Rasa macam sayu jek bila mengenangkan nak hantar anak ke taska @ tadika ni...tapi bila difikir dari segi masa depan diorang memang penting...pasal kalau dekat rumah nak suruh baca buku jenuh membebel setengah jam..mungkin bila ada pendekatan sesuai yang diberi oleh cikgu and cikgi diorang akan lebih dengar kot....

registration dah boleh buat mulai bulan Disember ni...memang very exited for parents and kids tapi....aku je  yang rasa cenggini kot sebab aku selalu was-was untuk orang lain take care anak aku...lagipun anak aku tu segala-galanya untuk aku....oarng lain pun mesti macam aku jugak untuk 1st time kan...bila dah lama-lama nanti ok kot...

Makna kata tahun depan jadual aku dah berubah banyak la...kena bangun lebih awal...buat persiapan anak....tidur lebih lewat...malam-malam kena chat ngan anak tentang apa yang dia belajar...okaylah kot...something new for me as a mother....

Aku memang nak yang terbaik untuk anak aku...coz he's everything for me...



11 July 2010

/// teruja ///

1:30 AM 1 Comments
rasa macam tak percaya aku menaip tengah-tengah malam buta ini untuk NEW POST aku...hihihihi...guess what???? aku dah beli broadband.....rasa so...so..... hepi sangat...esok aku ceta and updated segala macam benda yang terjadi dalam sebulan ini okay...now aku nak masuk tidu dulu.....ni pun dah abis lewat kerana keterujaan mendapat broadband... :D

15 June 2010

hepi besday kak ruby !!!!!

2:12 PM 1 Comments

Inilah bentuk kek harijadi kawan pejabat @ kakak 
yang dikasihi pada 02/06/2010 yang lalu...
walaupun agak terlambat tapi tak apa..
yang penting peringatan tu penting...
secara besar-besaran nya ingin diucapkan..hepi bezday kak bee.....
yang ke berapa tu SECRET yo......
kek bezday ini disponsor oleh kengkawan pejabat @ adik-adik yang dikasihi jugak....





lihatnya pose bezday girl...bezday mom la....:D maintain kak bee....



/// on my way go back to sitiawan ///

1:45 PM 0 Comments
Balik sitiawan berdua dengan syakir haikal...
sebab dia ada invitation untuk KFC Fun Zone kat Giant Manjung...


sibuk nak pakai sweater yang ada 'hooded' tu....
(kalu spelling silap harap ampun..)


pose ni yang paling aku tak tahan...
puting disponsor oleh si adik sebab puting dia dah hilang entah kemana...
adik pulak dah stop hisap puting...


notes : 1 day bila anak2 ibu baca blog ibu...di sinilah segala coretan kehidupan ibu mu....



/// hantaran ///

9:48 AM 1 Comments


 


semalam kan aku janji nak story mori banyak2 so..
inilah catatan harian @ bulanan aku sejak 2 bulan lepas...
ini adalah hantaran yang aku buat untuk adik ipar ku 
yang bertunang pada hari wesak yang lepas..
bersamaan 28 May 2010..

actually sejadah ni sebenarnya aku nak reka benda lain..
alih-alih disebabkan kebizian yang teramat sangat 
aku bantai aje reka bentuk cenggini...
hahaha...yang penting rerama mesti ada.....



ini pulak tuala...aku bulat-bulatkan aja...
pastu letak benda alah kaler-kaler ni...



inilah rekacipta paling kreatip yang aku penah buat...huhuh...
telekung yang berbentuk segugus anggur....
pandangan dari atas....


pandangan dari tepi.....untul JaLi  hepi belated engagement....:D

notes : yang penting cik rerama ada pada semua hantaran...



14 June 2010

/// tadaaaa ///

4:50 PM 1 Comments
Ada nampak kelainan tak pada blog ini....yup hari ini di atas dorongan tekanan kerja yang membebankan..aku dengan beraninya membuat keputusan untuk menukar segala templat yang ada..tanpa berfikir panjang...rasa cun pulak kaler oren ni so aku klik okay jek...tukar sana sini sket..tadaaaa......

Inilah nafas baru bagi blog aku :D..

Ada banyak jugak story yang nak di storykan tapi ketiadaan masa..lagi satu bila nak ceta jek mesti lupa nak bawak card reader untuk download gambar...hope minggu ni ada kelapangan untuk ceta banyak2 ye...

10 June 2010

/// NuFFnAnG ///

3:56 PM 2 Comments

dah lama sebenarnya aku tak buka nuffnang ni...yelah sebabnya aku pun jarang updated blog aku kan...tapi bila aku buka smalam agak terkejut melihat chart bar ini....malaysia...united states...and singapore...apa maknanya haaaa....... :D

25 May 2010

*** GPS ***

1:45 PM 2 Comments
GPS ni kira macam tracker ataupun maps la kan...cuma aku tak betoi clear ape kegunaan @ camaner nak guna bendalah ni...tak semua phone ada application ni kan...GPS ni memang satu application ke??? entahla tolonglah sapa2 yang pandai jawab....let say phone kita takde function ni...so adakah kita just download from somewhere @ pegi kedai suruh diorang bubuh apps ni...pastu camaner nak guna pulak...kena letak number ke..letak nama tempat ke...kena cas tak apps ni...tolak kredit ke @ free je..berapa ketepatan penggunaannya...means memang takkan sesat kan???? wah banyak sungguh soklan..kena ada yang btoi-btoi pakar untuk menjawabnya...

Ada jugak yang kata buleh download for free kat internet pastu pegi kedai untuk dapatkan "lesen key" not sure la btoi ke tidak istilahnya...tapi something like that la...bila dah ada approval gitu baru leh guna...betoi ke...kesimpulannya tak paham sungguh aku benda cenggini...almaklumlah handphone sendiri pun tak brape nak canggih...hihihih....
 
notes :// apa pulak maps tu buat kat handphone kita...blur btoi aku ni.... :#





//// kepenatan ////

1:33 PM 0 Comments

Minggu lepas adalah minggu yang paling sibuk @ bizi sangat untuk aku...segala macam benda nak buat...aku tolong my mother in law siapkan hantaran untuk adik ipar ku yang akan bertunang minggu depan ni...dengan orang malacca...budak pompuan tu so sweet and nice...hope buleh jadi satu kepala....bukan semua hantaran pun aku buat just 3 daripada nya..terlupa nak bawak kabel...nanti aku letak gambar...pandai sangat tu tidaklah..tapi setakat ini semua hantaran untuk family aku yang mengubahnya sendiri...
kira air tangan aku la...:D mana tau ada rezeki buleh bukak kedai one day nantikan....Amin...mudah-mudahan menjadi kenyataan...


13 May 2010

12 May 2010

*** dAh UpDatE ***

1:35 PM 0 Comments
Lama tak jenguk Blog...kesian sangat mesti rasa telah di anak tirikan oleh aku....Sebenarnya terlalu sibuk dengan kerja pejabat and family....and lagi satu sibuk dok main game kat facebook...hahahahha...konon2 berladang bagai...tapi tak kaya2 jugak....saja rasa release bila wat camtu...harini bukak blog ada orang kasi AWARD...agak mengharukan hatiku ini pasal ada yang sudi mengigati....TQ berbanyak kepada MYNA....
last updated bulan mac...sekarang dah MEI pun....
lama jugak...pape pun aku ingin mengucapkan HePi MoThEr'S Day untuk semua blogger yang bergelar ibu okay....perasaan nya korang akan tahu bila dah bergelar ibu....

untuk my mom.....I Luv u always.....deep within my heart....
** p/s-tak sabar nak tunggu haikal & hasya pandai wish nanti..exited sangat..... :D **

08 March 2010

*** HaRi WaNiTa SeDuNiA ***

2:05 PM 3 Comments
entry ni agak terlambat sket memandangkan aku begitu bz harini...
hot chat kat radio pagi mengenai kisah HARI WANITA SEDUNIA.....
so di kesempatan yang ada ini aku juga ingin
mengucapkan selamat hari wanita sedunia kepada para bloggers wanita.....
semuga hidup ini semakin bermakna....:D

24 February 2010

//// pegi MPH jusco ////

9:12 AM 1 Comments
dah lama betul tak window shopping and melawat shopping complex..sama ke maksudnya...hihihi..sama pun takpe...so..aritu pegilah dengan my sister...tapi windows jek...sebab budget tak berapa mengizinkan untuk berbelanja sakan...ada pun bila aku singgah MPH..aku beli satu novel baru...

sebenarnya nak cari novel untuk gantikan kak mizai punya novel...
( haikal ada terconteng sket..)
last-last tak jumpa..aku pulak memang pantang sket tengok novel yang tersusun indah...tangan pun gatal membelek-belek..and last but not least beli jugak satu....

YANG SEBENARNYA.....





ini antara penulis peberet aku..baru baca sket je..takde kesempatan sebab kat opis bizi ngan keje..balik umah ngan anak-anak pulak...awal-awal ni macam slow sket jalan cetanya...tapi tak kisahlah...
akan aku habiskan jua nanti...
:D

23 February 2010

***** bawak anak-anak berjalan *****

1:10 PM 1 Comments
Ini story minggu lepas..masa raya cina tu....
dah la hari panas rasa macam bosan pulak dok terperap kat rumah..
aku pun buat suggestion nak bawak budak-budak ke TAMAN D.R.
Haikal apa lagi punyalah hepi..
niat dihati bolehlah joging sekali..siap pakai kasut joging...
konon-konon...hehehehe...
ingat sekali joging dah boleh kurus ke...
ayat biar power ...
last-last dok melayan diorang main..kejar sana sini..
pun dah cukup penat macam joging jugak..actually sampai dah lambat sket..
so..bila diorang tengah rancak main hari pun dah nak magrib...
terpaksa balik and promise diorang next time kita pegi awal sket...



seronok sangat sebab jarang dapat keluar main cenggini...:D



penat kejar haikal..lari cam lipas kudung...



maksu pun terpaksa naik sekali...nak suruh ibunya...hihihi...
takut terputus tempat jalan budak-budak tu....:)

okaylah..kiranya ada jugak aktiviti ngan anak-anak time cuti
and dapat bukak minda budak-budak tu..

10 February 2010

///// KeaDaAn YanG MeNyIksaKan JiwA /////

2:07 PM 4 Comments
pernah tak korang hadapi semua ini....

tahap keletihan yang melampau..yang menyebabkan rasa sentiasa nak mengeluh and bebanan kerja yang tidak surut-surut sebaliknya semakin bertambah...

sendi-sendi semua dah lenguh and mintak rehat tetapi terpaksa jugak gigih dalam melakukan kerja-kerja yang macam tiada berkesudahan ini...

ditambah lagi konflik yang tak pernah nak settle dan tak tahu dimana silapnya.....

perasaan yang gundah gulana dan hati yang sentiasa rasa macam tak sedap....rasa tak selesa..rasa tak riang and tak gembira.....

inilah yang aku rasakan sekaranng.....:(

04 February 2010

**** LaYan BuNdLe JoM ****

4:38 PM 0 Comments
kali ni aku nak promote pakaian bundle....
aku tak expert dalam hal cenggini tapi aku dah letak butir-butir yang lengkap so...
 kepada sesiapa yang berminat bolehlah contact orang yang berkenaan..



Price: RM 120
-LEVIS STARPRESS(517)..
-MADE IN USA..
-100% POLYSTER..
-SAIZ 32,,PANJANG 32..
-CONDITION A+..
-RM 120(NEGO)..
-SMS OR COL 0195432702 (SHAH)..
-RARE PUNYER..



Price: RM 250
-ACOUSTIS JEANS..
-MADE IN JAPAN..
-SAIZ 32/33,,PANJANG 34(KAKI X POTONG LAGI)
-CONDITION A+(FADED CANTIK)..
-BARANG BUNDLE..
-RM 250(NEGO)..
-SMS OR COL 0195290494(ARMY)..
-RARE PUNYER

nanti aku tambah lagi koleksi okay...sudi-sudikanlah ....:D


02 February 2010

//// jalan-jalan ////

8:54 PM 2 Comments
malam ni...
ada ruang menjenguk ke CC 
so blehla jenguk 
perkabaran 
member alam maya
yang sekian lama 
terabai..
hihihi...
kat opis ni internet ada mood..
kalu okay sket alhamdulilah kalu tak....
baik siapkan keje pejabat 
daripada nak nunggu 
nak nengok 
page member2....

so malam ni 
kita jejalan je kay....:D

29 January 2010

//// ZAMAN INI ////

2:33 PM 15 Comments
laman mana yang paling disukai????
sekarang ni dah bermacam2 website kita buleh masuk untuk trace kawan lama...tambah kenalan...buat macam-macam aktiviti....dan bermacam2 lagilah...

ada yang function nya senang difahami..and ada yang aku rasa cam complicated sket...
contohnya...FACEBOOK..yang ini aku rasa amat mudah difahami..nak register pun senang sangat...macam mesra alam gitu....

lagi..TAGGED..yang ini aku register jugak tapi takat situ jelah..takde peningkatan..aku pun takde nak godek lebih2 sangat...

TWITTER..pun aku sign up..ini macam rumit sket..aku tak brape nak paham....lagi satu ada MYBLOGLOG....kalu tak silap aku la...ini amatlah tak paham function nya..aku register dulu sebab nak masuk contest....

kadang-kadang pikir ada apa dengan semua yang banyak2 ni kalu function nya sama...and actually apa beza antara mereka ini yang buleh menarik kita untuk hari2 duk mengadapnya....

FRIENDSTER pun ada jugak..aku rasa ini antara yang terawal sebab masa aku mula2 kenal komputer and internet lah aku berkenalan dengan friendster...dalam tahun 2004 hingga 2005 dan ke atas...

konsep semuanya mungkin sama tapi attraction supaya ramai orang sign up mungkin penting...terutama skali yang mesra alam..
( kira kalu orang buta internet pun buleh guna..make it simple cenggitu...)

aku pulak boleh katakan semua website yang ada dipasaran tu aku bukak account..
semua layan.....last2 sampai terlupa password kekadang....:D

***** aktiviti hujung minggu *****

12:03 PM 3 Comments
hari jumaat adalah menandakan kegembiraan yang akan berkunjung dalam hidup korang untuk 2 hari yang mendatang....so..apa plan hujung minggu..adakah duduk-duduk di rumah sahaja @ keluar bawak familly jalan-jalan @ balik kampung jenguk mak ayah and sedara mara...

untuk sesiapa yang akan berkahwin di hujung minggu ini tahniah yang amat banyak diucapkan..semuga berkekalan hingga ke hujung nyawa....

plan aku minggu ni nak ke rumah adik di KKB..tapi  tak taula jadi kenyataan ke tidak memandangkan abah & adik bongsu mungkin keje..( ganti untuk cuti tahun baru cina...)

mak memang dah bersemangat kobar-kobar nak pegi KKB....hehehe....tengoklah cner nanti...

27 January 2010

**** mY LoVeLy sAm sOOn ****

8:07 AM 3 Comments
lagi cerita tentang korean movie @ drama....kali ni cerita my lovely sam soon...cerita ni agak kelakar sebab percintaan diorang sebenarnya adalah rekaan ataupun kontrak tapi jadi real luv story..tapi heroinnya chubby sket and tua sikit daripada hero cerita ini...apa pun bisa menarik perhatian ku...



aku rasa ralat sebab tak dapat tengok endingnya disebabkan cd last rosak pulaks...aku berhasrat nak cari jugak cd last tu sebab aku nak tau last2 hero tu pilih sapa..si chubby @ bekas awek hero tu...

26 January 2010

***** contest lafs perfume *****

1:01 PM 0 Comments
ini adalah entry rentetan daripada contest lafs perfume yang aku masuk tu...dukacita dimaklumkan bahawa aku tidak memenangi apa-apa hadiah kerana persaingan yang begitu sengit sekali..hehehe..redha jela...yang penting semangat untuk mencuba dan terima kasih diucapkan kepada mereka yang begitu baik untuk buat contest-contest sebegitu ya!!!!!!!

caiyok!!!!!!! caiyok!!!!!!!!

korean movie......

11:16 AM 1 Comments
korang mesti penah tengok cerita korean kan....cerita apa yang korang suka and tak suka...kat blog intanizani dia suka cerita boys over flower...aku tak tengok lagi ceritanya tapi adik aku tengok sampai 2 kali round cd cerita tu...
dari pagi bawak ke malam...

laupun begitu aku pun ada cerita peberet jugak...
cerita ini....MY gIrL......



inilah pelakon-pelakon nya..cetanya superb...aku memang suka..i like it....
kisah suka duka ranjau berduri percintaan....
pengorbanan dan kesetiaan.....
very loving..dah la lagu background nya pun aku suka jugak... :D

ada lagi cerita lain..nanti aku kongsi lagi..sekurangnya dapat tambah entry aku..dah la tengah blur2 tak tau nak story apa ni....hikhikhik...

///// satu cerita di pagi selasa /////

9:10 AM 0 Comments
pagi yang indah ini....:D

on the way pegi keje tadi dengar hot topic tentang MESSAGING....tentang tersilap hantar message...pernah ke jadi macam tu..aku rasa sume orang pun for sure penah jadik camtuh..aku pun dulu2 penah jadi camtu jugak...apa-apa pun jangan sampai kantoi sudah korang..

inilah handset kesayangan aku...hubby yang belikan masa raya tahun 2007..kira-kira 2 tahun lebih dah aku guna..memang lah tak secanggih mana tapi as long as buleh tangkap gambar anak2 sudah memadai buat aku...

unfortunately..anset ini telah tiada..hilang and aku teramat terasa dengan kehilangan nya..yang paling aku sayang sentimental value nya tu..dan sebab utama kerana ia adalah pemberian yang tersayang...

apa yang korang selalu simpan dalan handset..aku selalu simpan message2  daripada hubby sebab hubby ku ini sangat lah susah untuk bermessage..jadi setiap kali dapat message dari dia aku rasa cukup berharga..

gambar2..anak2,hubby and family....daripada anak aku kecik2 lagi sampai sekarang....videoclips lagu yang aku suka...kira handset aku tu ibarat full package entertainment untuk aku....sebab tu rasa sangat berharga buat aku....namun siapa kita nak lawan ketentuan yang sudah tersurat...aku terpaksa jugak beli handset lain nanti..cuma aku tak nak tergesa2..pelan2 survey atas bantuan rakan2 opis and rakan2 blogger....

sampai jumpa lagi....:D

  

08 January 2010

/////// nuffnang //////

1:21 PM 4 Comments
nuffnang...
apa yang korang tahu and arif pasal nuffnang..boleh share ngan aku..aku baru lagi pasal nuff ni..aku tahu ramai yang expert..
tadi masa blogwalking pun dah baca ramai yang exited ceta itu ini pasal nuff ni...


contohnya ada yang ceta camaner nak naikkan trafik...yang aku dapat jawapan..bila ramai orang masuk blog kita trafik pun naik..btoi kan..kalu tak btoi boleh tolong btoikan ye..:D


lagi satu pasal buffered tu..ini memang aku tak paham langsung...berpuloh kali baca pun macam tak paham jugak..entahla kot pemahaman nya susah sangat @ aku memang payah nak paham ke...


ada lagi aku baca pasal klik-klik nuff ni..kita masuk blog orang and then klik nuff dia and tinggalkan jejak..so next time dia masuk blog kita and klik kita punya nuff pulakss...
so dengan cara itu kita dapat hasil and dia pun dapat hasil..tapi blog aku ni jarang nuffnya ada..so aku tak paham bilakah masa sesuai ada nuff itu..adakah kita nak kena letak entry baru hari2 @ entah aku pun tak reti nak cakap camaner...


ada yang cakap baru kejap masuk dah dapat hasil yang memberangsangkan...tapi macam aku ada hsilnya cuma setakat ni belum memuaskan lagi..kira nak wat downpayment beli handset pun tak lepas...hahahahah


korang yang expert buleh tolong aku kot...


aku sedaya upaya nak menaikkan hasil nuff aku...kadang-kadang blank jugak tak tau nak story apa....


sebelum tu klu ada pape aku cakap ada salah silap mintak maaf awal-awal ek...taknak la kena saman pulakss nanti :D

<<<< kegembiraan ku version 2 >>>>

1:08 PM 0 Comments
ingat tak aritu aku ada ceta pasal aku menang contest kat blog mohdridzuan...
aku kan cakap nak bagitau apa presentnya kan..jeng...jeng...

hadiah berupa RM20 yang telah dikreditkan pada akaun aku oleh penaja...hahahah...thanks again to mohdridzuan...



contest-contest cenggini akan mematangkan kita dan meningkatkan daya saing..
tak semestinya kena ada hadiah keta beso..

:D :D :D smile.....

05 January 2010

/////// LAFS PERFUME CONTEST ////////

9:06 AM 65 Comments
masa aku tengah blogwalking ( btoi ke ayat aku tuh ) aku singgah  
satu blog ni yang membawa aku ke blog contest ni..



kita straight to the point jelah..sebab aku takut kalu aku stat
membebel kang jadik lain plak maknanya contest ni...

////// syarat2 contest adalah ////// 


mesti melawat blog lafs perfume and jadik FOLLOWER nya...


pastu letak link blog lafs perfume ni dalam blog  / facebook anda



letak pulak gambar minyak wangi lafs perfume kat sidebar blog / facebook anda ( belah kiri @ kanan ) sebagai link ke contest lafs perfume





buat pulaks entry khas dalam blog korang / facebook mengenai contest ini dan sertakan link terus ke contest lafs perfume

emailkan jawapan dan link blog korang kat email ni lafs_perfume@yahoo.com

jawapan melalui email sahaja yang akan dilayan dan yang tepat serta menarik slogannya...

tinggalkan komen korang dekat blog lafs perfume / facebooknya menyatakan korang telah menyertai contest ini

and korang kena bagitau dapat info mengenai contest ni daripada siapa @ dimana...okay...

tarikh tutup contest ialah pada 10 januari 2010 ini..

soalan-soalan cepumas nya ialah...


kelebihan wangian LAFS keluaran HBT
keistimewaan wangian LAFS keluaran HBT
berikan 2 nama pengasas LAFS PERFUME
berikan 5 wangian 'inspired' LAFS untuk wanita
berikan 5 wangian 'inspired' LAFS untuk lelaki
sambungkan slogan ini tidak lebih daripada 20 patah perkataan....cinta.......

hadiahnya sumer special and kalu korang nak tau kenalah lawat siri blog lafs perfume...




04 January 2010

<<<<< kegembiraan ku >>>>>

9:20 PM 4 Comments
tahukah korang apa yang gumbira sangat..actually dari pagi tadi dah tahu tapi tak leh nak kompom lagi..so malam ni kira kompom lah..aku dah menang contest kat blog mohdridzuan...
aku tengah hepi lah ni..senyum jek muka aku..hihihihi...ini la pendorong semangat untuk new blogger cam aku untuk terus maju kan...


aku dapat tahu pasal contest ni daripada blog intanizani...so aku pun try..hehehe..gigih korang sehingga bertapa di cc ni...last2 menangkira berbaloilah..ntah pape ntah aku ceta..tak kisahlah..entry kemenangan ni kan...hikhik...


nanti aku dapat present aku ceta lagi okay..tunggu part kedua kegembiraan ku.....:D







hari pertamaku....

2:39 PM 3 Comments
2010...
hari pertama bekerja..kerja banyak of kos sebab awal2 tahun ni kan...ramai jugak yang cuti sebab nak menghantar anak ke sekolah...aku punya turn lambat lagi..tapi masa kan berlari dengan pantas so tak lambat jugak la nak tunggu...

selain sibuk menyiapkan kerja yang berdateline..aku sibuk jugak jengah blog kawan-kawan..yela...bertanya kabar...tengok ceta terbaru diorang..tambah lagi taun baru ni for sure banyak ceta tentang azam baru and semua yang baru-baru lah...:D...

a very welcoming untuk 2010...okaylah esok-esok tak leh ceta pasal 2010 dah sebab dah 5hb kan...dah abis dah welcomingnya...perjalanan hari esok harapnya mendapat seribu keberkatan...semuga tahun ini banyak kebaikan yang akan kita terima...

tahniah untuk kak ila yang dijangka menunggu kehadiran anak ke 3.......

01 January 2010

azam..azam...azam...

10:19 AM 4 Comments
okay kita bercerita tentang azam tahun baru pulak ye..so apakah azam korang semua????adakah azam tahun lepas telah direalisasikan...





nak beli rumah besar...





nak beli kereta besar and mewah...






nak pegi holiday ke...






nak membina mahligai indah...






nak tambah bilangan ahli keluarga...:D


apapun impian korang yang telah terlaksana atau belum lagi aku doakan agar tahun 2010 ini akan memberi seribu rahmat buat korang semua..kepada semua kawan-kawan ku yang baru @ lama...yang rapat @ tidak..lau pun hanya membaca corat coret sahaja ingin aku ucapkan selamat tahun baru korang..semoga korang terus success and bahagia disamping tersayang okay...