HOME ANAK-ANAK LUAHAN RASA TAJUK TAJUK CONTEST

30 March 2012

selamat hari jadi sayangku

12:09 PM 137 Comments



Tanggal 30 March 2012 genaplah setahun kelahiran puteriku ke dunia ini....
Selamat Hari Lahir Sayang....
semoga Syakira Husna akan jadi anak yang baik....yang berjaya di dunia & akhirat...menjadi anak yang solehah.....



Inilah antara gambar-gambar sepanjang setahun ini...Syakira Husna susah nak tangkap gambar..bila ada pose menarik..kita nak tangkap terus jadi tak menarik...huhuhuh..


10 bulan...














Masa majlis naik buai selepas pantang...
Baju tu ado lagi..pakai sekali je....




Bersama abang & kakak...




lepas cukur rambut jadi botak chin kejap...


















































masa mula meniarap...


ini je gambar sweet yang ado..
pakai riben..last-last simpan jela riben tu tunggu next baby pulak.....



masa dah pandai naik walker...
start 4 bulan macam tu dah letak dalam walker...gambar yang lain nanti di upload lagi..version kedua....malam ni kita kasi syakira makan kek.....:D

22 March 2012

SEGMEN: SUAIKENAL / TAARUF / ICE-BREAKING

11:16 AM 13 Comments

Hati tertarik untuk join segmen seorang teman blogger ni..baru tak baru jugak kenal tapi dah rasa sangat mesra....

SEGMEN: SUAIKENAL / TAARUF / ICE-BREAKING
oleh blog TENTANG KITA

Nama penuh : HAMDIANA 
D.O.B & P.O.B : 27 FEBRUARY @ EYPOH
Sekolah Rendah : SEKOLAH KEBANGSAAN JELAPANG
Sekolah Menengah : SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN 
RAJA PEREMPUAN IPOH ( RPS )
Kolej/Universiti : CITI COLLEGE / UPM
Kerjaya : PEMBANTU TADBIR


nak TAG & kenal dengan RAPUNZEL CIKILOLO

baru nak sihat dari demam yang panjang

10:21 AM 6 Comments
Dah berhari -hari senyap jek..entry yang autopublish pun dah habis..kekangan masa sangat tak menuntut aku untuk updated blog yang satu ni...sebabnya...aku dilanda demam yang agak series..daripada minggu lepas lagi..sempat jugak bukak blog & baca updated kawan-kawan cuma tak boley nak tinggal komen...hutang dengan Hanif pun belum berbalas lagi..sabar sat nooo hanif...dahla badan tak sihat tapi program kerja banyak sangat..anak-anak pun lepas sorang...sorang lagi demam...mungkin dok satu rumah jadi berjangkit dekat diorang pulak...nak curi masa untuk relax sikit pun agak payah....hari ini aku just BW jenguk kawan-kawan tersayang....badan makin beransur sihat cuma batuk & selsema yang kuat lagi... until my fingers meet keyboard again....:D

13 March 2012

clover leave

9:22 AM 16 Comments

Clover leave

biasanya daun clover ni ada 3 daun saja...
tapi kalo korang cukup bertuah boley jumpa yang ada 4 daun...

mengikut kepercayaan  yang ada 
4 daun ni ada luck tau...

 daun pertama untuk kepercayaan
daun kedua untuk harapan
daun ketiga untuk cinta & sayang
daun terakhir untuk tuah


jom baca lebih lanjut tentang CLOVER LEAVE
manalah tahu kot terjumpa lepas ni...


boley jugak dibuat keychain untuk luck...



12 March 2012

SPEED LIST

9:28 PM 5 Comments

segmen ni sangat menarik..
jom join ramai-ramai...
dengan SPEED LIST kita boleh berkenal-kenal dengan ramai lagi blogger lain...bila klik je logo macam kat atas tu otomatik dilink kan ke 6 blog kengkawan yang lain..memudahkan untuk BW....dianjurkan oleh amirul amir & blog dia sangat menarik & tertarik...simple & cute
apa tunggu lagi moh lerr...