HOME ANAK-ANAK LUAHAN RASA TAJUK TAJUK CONTEST

29 September 2012

selamat pagi...

8:16 AM 9 Comments


selamat pagi semua...hehe...bangun awal pagi & jenguk blog...buat entry selamat pagi....breakfast apa pagi ni bloggers semua...saya dah selesai makan roti canai  & nescafe o ais (my fav)....kejap lagi nak BW sat...winduuuuu... :D 



Selamat berehat & bercuti kepada sesiapa yang plan untuk berjalan ye....

27 September 2012

perlu ke nak tengok tarikh ???

9:59 PM 13 Comments


Setiap kali korang baca entry dekat blog blogger lain korang tengok tak bila dia post entry tu sebelum tinggalkan komen...macam saya biasanya saya baca & terus komen...tak kiralah bila blogger tu tulis entry dia tu...tambah lagi macam saya yang jarang updated ni...bila dapat je peluang BW saya pun terus baca & komen ...kalau rasa macam entry yang pasal kematian @ sesuatu kejadian  ke baru saya tengok tarikh untuk tahu bila berlaku....hehe...

budak bertiga yang saya sayangi

4:48 PM 5 Comments

















Apa lagi yang nak disharekan dekat blog saya ni kalau bukan gambar & karenah budak bertiga ni...manalah tahu suatu hari nanti bila diorang dah besar diorang dapat juga baca kisah diorang ni kan...tapi suatu hari nanti tu tak tahulah masih ada @ tidak blog ni...yelah zaman semakin canggih kan...gambar-gambar ni saya ambil masa bawa diorang ke tempat main yang dekat Tesco tu...semua habis hati sampai tak nak balik...yang kecik tu pun boleh tahan perangainya..okaylah mood baru nak beransur-ansur ni...saya pun tak sihat..nanti saya share kat sini kalau berkesempatan ye.... :D

21 September 2012

11 September 2012

10 September 2012

05 September 2012

segmen link blogshop

10:45 AM 8 Comments


Kali ni nak join Segmen kak Tihara daripada Herba Tihara.... segmen ni bersempena dengan link Blogshop ini... http://crochetlurve.blogspot.com/ saya dah banyak kali juga membeli belah dekat blogshop ni & join GA/Segmen... ini antara entry yang sempat saya lakarkan dekat sini...



semua orang boleh join segmen sempoy ni..letak link blogshop 
http://crochetlurve.blogspot.com/ dekat bloglist korang.. tarikh tutup akan diumumkan pada bila-bila masa saja




03 September 2012

top commentor

1:45 PM 75 Comments




Saja nak share untuk dibuat kenang-kenangan bila dah tak berblogging nanti.... inilah penangan bila senyap daripada BW & buat entry.... tapi masih bersyukur ada jugak yang sudi nak singgah... hehehe... terima kasih korang... nak guna TAG line rakan-rakan blogger...mood nak buat entry asyik ke laut... hahahaha... semoga rajin-rajinlah berkarya yana..... :D

dear blog

10:39 AM 6 Comments

selamat pagi.....
badan & minda rasa penat sangat...
tengah motivate diri supaya kerja rajin-rajin....heheheh...
breakfast apa pagi ni kawan-kawan semua....
saya makan megi goreng...x nak toge......
& nescafe o ais.......
selamat bekerja......
lepas siap keje ni nak BW blog kawan-kawan...
rindu kot...... :D